Westerbork

Voor dat échte, luxe vakantiegevoel. Gewoon in eigen land!

Toe aan een weekendje weg, waarbij je volledig ontzorgd wordt en dus actief kunt genieten van jouw relaxmoment? Ga dan met Bodhi Travel mee naar hotel de Westerburcht of de Ruyghe Venne in het Drentse Westerbork. Je zult ervaren wat goed eten, de kracht van yoga (en ademen!) en het Drentse landschap met je doen. Pure rust, intens genieten en opgeladen weer naar huis: de ideale getaway!

Drents ontspannen

Hotel Westerburcht

Omringd door prachtige natuur staat in het centrum van brinkdorp Westerbork Abdij de Westerburcht. Je kunt er genieten van een terras dat al jaren in de top 100 beste terrassen van Nederland staat, een uitgebreid wellnesspark én chefkoks die dol zijn op pure streekproducten. Actievelingen kunnen in de Drentse omgeving prachtige wandel- en fietstochten afleggen; op naar buiten!

> Neem een kijkje bij de wellness van hotel Westerburcht

Bewegen en ademen

Stretchen tijdens yoga

Tijdens dit luxe weekendje weg speelt yoga een belangrijke rol. Manon, gecertificeerd yogainstructrice, neemt je tijdens relaxte yogasessies mee op ontspanningsexcursie. Er is aandacht voor beginners én gevorderde yogi: iedereen zet stappen en kan genieten van de kracht van ademen en bewegen.

De yogasessies volg je binnen en altijd geldt: je mag deelnemen, maar hoeft niets! Verblijf je in de Westerburcht? Dan zijn de yogasessies in de sfeervolle Bibliotheek van Westerbork. Verblijf je in de Ruyghe Venne? Dan zijn de yogasessies in het hotel zelf.

Een rondje om

Ontdek de rust van Drenthe

De Westerburcht en de Ruyghe Venne bieden genoeg kansen tot genieten, maar zijn ook is de ideale vertreklocatie om Drenthe zelf te verkennen. Met yogasessies in de ochtend en avond blijft de middag altijd vrij om de omgeving eens te verkennen. Zo kun je een ‘heidesessie’ boeken aan de rand van het dorp of via een ANWB loop- of fietsroute het museumdorp Orvelte bezoeken. En natuurlijk is er nog het omliggende bos: een heerlijke plek om te wandelen, dieren te spotten of simpelweg te genieten van de ontspannende geur van groen. In Drenthe kun je je gewoon niet vervelen!

Food & drinks

Ook culinair genieten

De Westerburcht staat bekend om de op het kloosterleven geïnspireerde menukaart. De koks werken het liefst met Drentse streekproducten én zijn een ster in het verwerken van dichtbij gebrouwen trappistenbieren. Neem plaats in de lounge met open haard en je gaat gegarandeerd genieten!

Verblijf jij in de Ruyghe Venne? Met hun label “AMBACHTELIJK BEREID IN BÖRK” leggen de koks daar extra nadruk op de mooie, natuurlijke & gezonde producten uit de streek. Stuk voor stuk kwaliteitsingrediënten op ambachtelijke wijze bereid.

> Meer informatie over deze reis