Suriname

Actief een nieuw land verkennen én ontspannen met yoga? Ontdek onze Suriname-reis!

Stiltewandelingen in de buurt, meerdere yogasessies per dag en een continue focus op rust: bij de meeste yogareizen verblijf je vaak op één en dezelfde plek. Bij Bodhi Travel doen we dat anders: onze reizen staan in het teken van ontspanning én kennismaken met nieuwe omgevingen, mensen en culturen. Ga je met ons mee naar Suriname? Dan ontdek je jezelf én het land.

Een magische plek

Het land

Met een tropisch regenwoudklimaat en een grote verscheidenheid aan flora en fauna (o.a. schildpadden en luipaarden!) is Suriname een prachtige vakantiebestemming. Surinamers zijn gezellige, relaxte mensen en in tegenstelling tot veel Westerlingen, nemen ze voor veel dingen ruimschoots de tijd. Een bekend Surinaams gezegde luidt dan ook: ‘Nederlanders hebben de klok, Surinamers de tijd.’ Suriname is dus de ideale plek om even ‘rustiger aan te doen’!

Ontspannen met yoga

Bewust genieten

Ook tijdens deze reis speelt yoga een belangrijke rol. Manon, gecertificeerd yogainstructrice, neemt je tijdens 9 relaxte yogasessies en 2 ‘Sahaya’-meditaties in de buitenlucht mee op ontspanningsreis. Of je nu een beginner bent of volleerd yogi: je kunt genieten van goede begeleiding én de prachtige locaties. En altijd geld: je mág deelnemen, maar niets hoeft.

Laat je verrassen

Ontmoet inspirerende mensen

De bevolking van Suriname is een culturele smeltkroes: Indianen, Boscreolen, Stadscreolen, Chinezen, Javanen en Hindoestanen wonen in het land samen. En ál deze volkeren staan bekend om hun gezellige, vriendelijke karakter; Surinamers zijn goedlachs, gastvrij en altijd bereid om te helpen. Tijdens deze reis kom je volop in de gelegenheid om hen en dus het échte Suriname te leren kennen.

Vrije tijd

Jouw reis dus jij bepaalt

Deze 12-daagse reis begint in Paramaribo, waar je verblijft in het boutique hotel Peperpot. Op dag 2 start de ontdekkingsreis met fijne yoga en diverse excursies. Dag 4 en 5 gaan we green: je slaapt in een ecolodge in BigiPan (natuurgebied ‘Nickerie’) en ontdekt weer alle moois van bewust ademen én het Surinaamse land.

Na BigiPan touren we via Paramaribo (het Oxigen Hotel) met mooie uitzichten richting Dan Paati voor een 3-daags verblijf. Ook in Dan Paati kun je rekenen op een aangename mix van tegelijkertijd yoga en Suriname ontdekken.

Na BigiPan keren we samen terug naar Paramaribo waar we 1 nacht in het Oxigen slapen én jij op dag 11 terug naar huis vliegt. De twee rustdagen, op dag 6 en 10, zijn heerlijke tussendagen. Geniet van de aangeboden yoga, ga er zelfstandig op uit of doe eens helemaal niets. Het is jouw reis, dus jouw wens telt!

> Meer informatie over deze reis