Oostenrijk

Frisse buitenlucht en natuur zó mooi dat je je eigen ogen bijna niet gelooft. Dát is Oostenrijk.

Onze reis naar Oostenrijk is wel een hele speciale. Oprichtster van Bodhi Travel, Manon Groenendijk, komt hier namelijk al ruim 20 jaar. Nu werd het tijd om de rust, natuur en inspiratie die in én rondom Tirol – haar vaste stek – te vinden zijn, ook met jullie te delen.

Het centrale punt van deze reis is Tirol Camp, een vijfsterren camping met prachtige appartementen direct aan de piste. Zomer, winter, en alles daartussenin: dit stuk van Oostenrijk is een prachtig gebied waar het je aan niets ontbreekt. Van uitzicht op de bergen tot wellness waar je u tegen zegt. Deze reis heeft het allemaal!

Yoga mét uitzicht

Lekker stretchen

Ook tijdens deze reis speelt yoga een belangrijke rol. Manon, gecertificeerd yogainstructrice, neemt je tijdens relaxte en toegankelijke yogasessies mee op ontspanningsreis. Afwisselend zijn de sessies buiten met prachtig uitzicht op het dal en de bergen of binnen in alle comfort van een warme zaal. Je mag altijd deelnemen, maar hoeft helemaal niets.

Inspirerende omgeving

Kijk je ogen uit

We gaven het al weg: de uitzichten van deze reis zijn adembenemend. Op nog geen 10 minuten afstand vind je bijvoorbeeld de Lauchsee, waar je ‘s zomers verkoeling kunt vinden en ‘s winters de kick van cool dipping kunt ervaren. Iets verder weg van Tirol Camp***** vind je de Wildseeloader. Boek je deze reis dan kun je tot drie keer in de gondel mee de berg op, om vervolgens de schoenen aan te rijgen en te genieten van een wandeltocht naar de Wildseeloader. En wat dacht je van een tour op de E-bike? In deze reis is ook daar aan gedacht! Met alle gemak van elektrische ondersteuning trappen we naar St. Johans. Onderweg stoppen we bij een Kneipp-bad voor een ontspannende onderdompeling. Dat is pas genieten!

Wellness

Laat je verwennen

TIjdens je verblijf in Tirol Camp***** heb je iedere dag toegang tot de Wellness, het binnen- en buitenbad én de zonneweide met natuurbad. Schoonheidsbehandelingen en lichaamsmassages kunnen ter plekke bijgeboekt worden, met een speciale Bodhi-korting van 10% per behandeling. Totale ontspanning!

Zorg goed voor jezelf

Vegan food

Je verblijft tijdens deze reis in een vijfsterren appartement van Tirol Camp, onder halfpension. Alle geserveerde eten is heerlijk vers, met zorg bereid én vegan. Ga je een flink stuk wandelen? Dan staat het je vrij om wat extra’s mee te nemen van het ontbijt.

> Meer informatie over deze reis