Drijf je relaxt!

Floaten. Het stond jaren op mijn bucketlist, maar was lange tijd alleen beschikbaar in Amsterdam. Dus, je raadt het al: nooit gedaan, want 5 uur op en neer reizen voor een uurtje floaten vond zelfs ik teveel.

Maar Westerbork, mijn dorp, wordt steeds mondainer en tot mijn verbazing kun je tegenwoordig ook floaten bij de Westerburcht in samenwerking met Vitalia Beauty Wellness & Floaten. Dus daar ging ik: lekker drijven!

Drijven in Drenthe

Op een druilerige maandag was het eindelijk zover: mijn allereerste floatsessie. Nou wat een genot! Je drijft als een dobber in het water, je kan zelfs kleine golfjes maken en dan is het helemaal of je in de Dode Zee ligt. Het water is is lekker warm en door het magnesium ‘n beetje zout.

Omdat je gewichtloos bent ontspant je hele lichaam en daarbij ook je geest. In het floatbad lag ook een drijvend kussentje, waar ik m’n hoofd heerlijk op kon laten rusten.

Helemaal ontspannen & geconcentreerd!

Ik merkte naderhand een diepe focus in mijn werkzaamheden – het was tenslotte maandag :). Maar kan me voorstellen dat een sauna ervoor of een heerlijke massage erna je nog meer ontspant. Om je vervolgens in badjas met een kop thee te verliezen in een goed boek.

Een aanrader dus, dat floaten!

Als je met Bodhi Travel meegaat naar de Westerburcht, dan kun je jouw floatsessie boeken met 10% korting!